Dentists…

02Apr08


So I went to see a dentist today. Gotta admit I was a bit scared. Only had one hole though, so it wasn’t as bad as I expected. You know how those dentists are though, always telling you to brush your teeth, and to swap out the cola for coffee. So I did. Wonder what my dentist says to a cup of overly sweet caramel coffee with not one, not two, but a handful of marshmallows 😀 I say yum!

 

2 Responses to “Dentists…”  

 1. 1 Morghus

  Hahahahaha! Fantastisk!

  Fatter ikkje korleis folk klarer å drikke slikt, men men…
  Eg er typen som dynker nedpå kullsvart kaffi på jobben titt og ofte da… 😛

 2. 2 Andreas

  Hehe, jeg er vel en jente-gutt når det kommer til kaffe da kanskje 😛 Klarer ikke svart kaffe. Nå har jeg vel aldri gitt det en fair chance men… var innom YX her om dagen for å få meg en kopp. “Har dere ikke kaffe?” spurte jeg og kikket meg forvirret omkring etter en automat. “Joda vi har det her” sa jenta og holdt frem en svær tv-kanne fra bak disken. “Jomen har dere ikke sånn orntlig automat?” spurte jeg jo. Nei vel, jeg får vel bare ta en iskaffe da liksom. “Det er vi tomme for…”. Jaja, så ble det pepsi til frokost den dagen. Nok en interessant historie liksom 😛


Popular

  No such file or directory